sreda, 13. november 2013

Ilustrirane kulinarične domisliceZačelo se je s knjigo Namazi, nadaljuje s Trapezom ... nove ideje ter srečevanje s kulinariko, pred in za mizo, tako ni presahnilo. Vedno sem želela narediti koledar in kulinarična tematika je logična izbira. Poimenovala sem ga ilustrirane kulinarične domislice, ker so bolj za navdih, kot za iskanje resnih rešitev v visoki kuhinji. Navdih pa potrebuješ pri roki, pogosto, zalepljenega na steni ali okvirjenega na mizi.                    

Ideja in želja koledarja je, da je multifunkcijski; lahko ga s selotejpi nalepiš na steno posamezno ali vse mesece naenkrat (slika1). Lahko ga preluknjaš in obesiš na klasični način (ima oznako za luknjico). Po uporabi, pa lahko ilustracijo odrežeš in okviriš ter tako podaljšaš rok uporabe.

Potrebuješ le koledar, prazno steno, selotejp in škarje. Oziroma bel okvir, ravnilo in olfa nož!Koledar je naprodaj za 18 evrov:

- po pošti, poštnina 1 eur: piši na meewra@gmail.com
- v trgovini Oliviers & Co. / Slovenska cesta 46
- v Tozd baru / Gallusovo nabrežje 27
- v salonu Id:doma / Slovenska cesta 9
- v Pop-Up domu / od 28.11. do 23.12, Tobačna 5 (nad javno upravo)
- na Artishu / 30.11. sobota, LP bar +atrij ZRC SAZU
1 komentar:

  1. ko si želiš, da je turobno, drek.asto jutro fino in šajni, si pač omisliš metin koledar, ki je koledar &Co. in da ga vidim junaka, ki bo po kuhanju kofija s pogledom na MWK rekel, da je život bez veze. metine buče mi to naredijo vsak dan. in ni da sem Vesela persona ;)

    OdgovoriIzbriši