torek, 04. december 2012

Nazdravljanje je pase.

  

 Eksperiment #2; gelirana penina
hruškina sfera
 geliran gin tonik
 geliran mohito
  gin tonik v pripravi


kar ostane, se poje v kuhinji
(ne da je velik ostal, velik jih je Dani namešal)
vizita
 
..........



Dobesedno nažrli smo se ga. 

Penina, gintonik in mohito v gelu so posebno doživetje. Ne samo, da "pijačke" izgledajo zelo seksi, tudi sekajo. Nič manj, kot njihove predhodnice v tekočini.Ker ne moreš verjeti, da je lahko zlata zdrizasta kockica točno takega okusa, kot ta pravi koktejl, se želiš vsakič znova prepričati, da je res. 

Poleg tega je že sama percepcija "jemanja" koktejla nova dimenzija, ki vpliva na dojemanje arome. To je tisto, kar nas je pri eksperimentu najbolj zanimalo. No, smo pa želejčke narezali do zadnje linije in osrečili goste in konzilij.

3 komentarji:

  1. unbelivbl...a srkanja zamenja grickanje...definitivno bi me nasekalo

    OdgovoriIzbriši
  2. pardon, želeji se žvečijo, ližejo, svaljkajo in ne grickajo:I

    OdgovoriIzbriši
  3. kaj pa kašen recept?

    OdgovoriIzbriši