petek, 04. junij 2010

retail therapy and other shit i do
...vedno pomaga, osemindevetdestprocentno! še posebej, če drago plačaš. Fino je, če je zadovoljstvo premosorazmerno s ceno, sicer ima vse skupaj lahko obratni učinek, plus stranske učinke...ampak, imam en mici mini mali problem. Kadar mi je nekej zlo zlo všeč, če se le da, vzamem v več barvah. No tuki se žal ni izšlo, iz več razlogov. To bosta torej ta dva procenta, ki manjkata do sto procentov...do takrat pa si za premostitev teh meglenih novembrskih dni krepim svoje procente s/z:

- bojevitim tekom v hrib (prednost tekanja v Rožniški hrib, poleg kondicije je, da vonj po čevapčičih vedno ostaja tam dol, medtem ko se vetrič, ki prinaša pohane piščance, pečen krompirček in mehčalec, po murglskih ravnicah razteza skoraj vse od štarta pa do cilja)
- svežo zelenjavo in sadjem (na čimbolj surov način)
-vitaminfree pijačami
-akvarelkami, željo po risanju
-načrti, vedno novimi idejami in zamislimi, ki jih bo treba še izpeljati
-čtivom a la Brownov najmlajši, prigode kapitana Wrungla, Trije možje v čolnu, Catch22 blablabla (Derviš in smrt naj bo raj literatura za v solarij)
-kakšno novo kuharsko knjigo ali slikanico
-dobesedno novim pogledom na svet

jebelacesta, no anam vrneš sonce, da se bom lahko skopala v morju med meduzami, ne v ljubljanskih lužah med pijavkami!!!!

http://www.isabelmarant.tm.fr/


1 komentar: